Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au chou
45min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe de haricots blancs
20 min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de panais
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de fenouil
30min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté carotte-betterave
35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min