Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 5 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 1 c. à soupe de sirop d'érable
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g de patate douce, en gros morceaux
- 50 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 30 g de comté, râpé
- 2 c. à soupe bombées de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 4 cœurs de sucrine, coupés en quatre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Terrine de potimarron aux noisettes
4 godz. 30 min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Flan de patate douce aux épices
55min