Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et coupées en deux
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 250 g de farine
- 125 g de beurre bien froid, coupé en cubes
- 50 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 échalote, fendue en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de champignons frais mélangés, coupés en lamelles
- 350 g de crème fraîche épaisse entière
- 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de marrons entiers au naturel (en bocal ou sous vide)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2775 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 Std.
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 Std. 20 Min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Quiche au blé complet, champignons et herbes
2h 10min
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Tourte de Pâques
1h 35 min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.