Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et coupées en deux
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 250 g de farine
- 125 g de beurre bien froid, coupé en cubes
- 50 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 échalote, fendue en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de champignons frais mélangés, coupés en lamelles
- 350 g de crème fraîche épaisse entière
- 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de marrons entiers au naturel (en bocal ou sous vide)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2775 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Quiche à la courge musquée de Provence
1h 10min
Tatin d'endives
1h 20min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 phút