Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 200 g de polenta précuite
- sel
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de cèpes frais surgelés
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1518 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min