Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 80 g de beurre
-
150
g de farine de blé type 55
of 150 g de farine de blé complet - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 50 g d'eau
La garniture
- 300 g d'eau
- 3 poivrons, épépinés et coupés en lanières
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de tapenade
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1172 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte provençale
1h 15min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1 godz. 20 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Tatin d'aubergine
1h 5min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35 min.
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Panisses
30 min
Anchoïade
15 Min