Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergines à la bonifacienne
2h
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Gratin de blettes
1h
Tourte aux blettes
13h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de courge
1h