Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13 Std.
Gratin de courge
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min.
Gratin de blettes
1h