Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de feuilles de blette, le vert seulement
- 200 g d'oignons, coupés deux
- 300 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 2 c. à soupe de sel
- 400 g de pâte brisée maison
- farine, pour fariner
- beurre, pour le moule
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.2 kJ / 364.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Pissaladière classique
2h
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Cannelloni aux blettes
1h 5 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13h
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Gratin de courge
1h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min