Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon (1 oignon), coupé en quatre
- 200 g de carotte (1 carotte), en cubes
- 100 g de panais (1 panais), en cubes
- 100 g de courgette (1 courgette), en cubes
- 1200 g d'eau
- 1 c. à soupe de miel
- 2 branches de menthe fraîche et 10 feuilles ciselées pour la finition
- 150 g de crozets
- du sel
- du poivre moulu
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 758 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40 Min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 Std.
Minestrone de légumes verts
1 Std.
Bouillon au miso, œuf et petits légumes
1 Std.
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 Min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45 Min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Velouté d'endive
35 Min