Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de mascarpone
- 130 g de lait
- 80 g de jambon fumé, en tranches fines
- 30 g de pignons de pin
- 6 brins de cerfeuil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 250 g d'asperges, les épluchures seulement, nettoyées et coupées en petits dés
- 100 g de yaourt nature
- 200 g de farine
- ½ sachet de levure chimique
- huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Tortilla aux pois gourmands
45min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 godz. 5 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Confit d'oignons rouges
4h
Muffins petits pois, menthe et comté
45min
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35 min