Compatibele versies
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de poivron
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
- 8 belles tomates cocktail, évidées
- 25 g de lait
- ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
- 100 g de crème liquide entière
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881.3 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 275.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poires duchesse
12hod. 25min
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1 Std. 50 Min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1 Std.
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Salade au bacon et à la pomme
20 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Salade poire-bacon, sauce à la moutarde
20 Min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min