Compatibele versies
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de poivron
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
La pannacotta
- 8 belles tomates cocktail, évidées
- 25 g de lait
- ½ c. à café d'agar-agar (1/4 de sachet)
- 100 g de crème liquide entière
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 881.3 kJ / 211.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 275.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1sa
Verrines marron et chocolat
20 dk
Crumpets et saumon fumé tiède
1sa 20 dk
Tarte aux oignons et curé nantais
1h 30min
Gratin de moules au curry
50min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Avocat farci au crabe
40 dk
Champignons farcis aux pruneaux
30 dk
Strukli (Beignets au fromage)
1sa
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 dk
Tartelette courgette-brebis
50min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10 dk