Compatibele versies
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies moelleux au chèvre
40 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1j 30 menit
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Muffins au crottin de Chavignol
1j
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min
Mini-cakes roquette-gouda et chantilly
1 Std. 15 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1j
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min