Compatibele versies
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1klst 10 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 Std. 20 Min
Mini-cakes roquette-gouda et chantilly
1小时 15 分钟
Tartelettes aux noisettes et champignons
1 Std. 30 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min
Eclairs aux petits pois et fromage frais
1 Std. 30 Min
Petits cakes à la tomate farcie
40 min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cannelés au pamplemousse
12h
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min