Compatibele versies
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 187.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1h 30min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45min
Cake aux 3 fromages
50min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Minicakes chorizo-ciboulette
1h
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h