Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 3 étoiles de badiane
- 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes, coupées en morceaux
- 300 g de crevettes cuites, décortiquées
- 300 g de moules
- 3 échalotes, coupées en deux
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
-
couscous, pour le service
of riz, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1271.8 kJ / 304.2 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 341.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min
Raie aux câpres
45 min
Pintade farcie avec Betty
2 Std.
Joues de porc à la bière
1h 10min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Rognons de veau au xérès
25 min
Filet de dorade grise à la normande
1 godz.
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Joues de porc au cidre
1 Std. 45 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min