Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto
- 40 g de basilic frais (2 bouquets)
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 20 g de pignons de pin
- 50 g de parmesan, en petits cubes
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g d'huile d'olive
Les courgettes
- 3 courgettes de couleurs différentes (1 jaune, 1 blanche et 1 verte)
- 4 boules de mozzarella de bufflonne
- 10 g de pignons de pin
- 8 feuilles de basilic frais
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2771 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2hod. 20min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3u. 20min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Aubergines à la bonifacienne
2hod.
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min
Aubergines grillées aux figues
1hod.
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 min
Tomate-mozza revisitée
2h 5min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 min