Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 aubergines bio, coupées en deux dans la longueur
- le jus d'1/2 citron jaune
- sel
- poivre moulu
- 2 mozzarellas
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 160 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 oignons fanes, coupés en rondelles
- 6 figues fraîches un peu fermes, coupées en quatre
- 4 brins de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Guacamole avocat-banane et tartare de saumon à la coriandre
45 Min
Filets de merlan, betteraves et petits oignons confits au miel
1 Std.
Salade de crevettes à l'ananas et au gingembre
55 Min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1 Std. 10 Min
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5 godz. 50 min
Poireaux façon salade Caesar
40 Min