Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 aubergines bio, coupées en deux dans la longueur
- le jus d'1/2 citron jaune
- sel
- poivre moulu
- 2 mozzarellas
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 160 g de tomates cerise, coupées en deux
- 2 oignons fanes, coupés en rondelles
- 6 figues fraîches un peu fermes, coupées en quatre
- 4 brins de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Aubergines à la bonifacienne
2h
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1h 15 min
Flans vapeur aux épinards
40min
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Aubergines farcies
1h 15 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1h 45min