Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- 120 g de beurre, froid et détaillé en dés
- 1 jaune d'œuf
- 3 c. à soupe d'eau froide
La garniture
- 400 g d'eau
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 250 g de blette, côtes et feuilles séparées, hachées en morceaux (3 cm)
- le jus d'1/2 citron jaune
- 3 pincées de sel
- 75 g d'oignons
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 1 botte de cresson frais (les feuilles seulement)
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de ricotta
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2205 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Tarte fine aux asperges et à la ricotta
1h 20min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Pizza végétarienne
2h
Quiche épinard-tomate
1 Std. 45 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min