Compatibele versies
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de poireaux, coupés en tronçons
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 30 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 70 g de beurre demi-sel
- 40 g de chapelure
- 20 g d'amandes en poudre
- 10 noix de saint-jacques, détaillés en dés
- le jus d'un citron jaune
- 100 g de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1889 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 738.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 dk
Sandre en croûte de café
30 dk
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1sa 20 dk
Nage de saint-jacques et gambas
1sa
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1h 10min
Saumon mariné et purée de carotte
50min
Curry de lotte avec carottes, pois chiches, pois gourmands et riz
40 dk
La tourte de d'Artagnan
1sa 40 dk
Œuf dur, parmesan et tomates séchées
45 Min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40 dk
Œuf cocotte en Touraine
1sa
Fondue de poireaux, moules et coques
1sa