Compatibele versies
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de poireaux, coupés en tronçons
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 30 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 70 g de beurre demi-sel
- 40 g de chapelure
- 20 g d'amandes en poudre
- 10 noix de saint-jacques, détaillés en dés
- le jus d'un citron jaune
- 100 g de crème fraîche épaisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1889 kJ / 453.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 738.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35 Min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2h 15min
Frozé
25 min
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Geen beoordelingen
Boulettes de boeuf au citron vert et curry vert
25 min
Ballotine de foie gras sous-vide et purée de carotte-pomme de terre
1h
Soupe au citron vert
45min
Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois
1h
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 Std. 45 Min