Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 Std. 40 Min
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1hod. 30min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1h 50min
Fiskefrikadeller (Croquettes de cabillaud et rémoulade)
1hod. 30min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1hod.
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Chou farci à la sauce tomate
1 Std. 45 Min
Paupiette de chou farci
55 Min