Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 60 g de noisettes décortiquées
- 1000 g d'eau
- 6 feuilles de chou vert
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux d'1 cm
- 20 g d'huile d'olive
- 6 feuilles de basilic frais, ciselés
- 350 g de viande de veau hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fond de veau (200 g d'eau et 2 c. à café bombées de fond de veau en poudre)
- 2 brins de thym frais
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Travers de porc à la bière
1 Std. 55 Min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 godz. 25 min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 godz. 50 min
Carré d'agneau en croûte
55 min
Courgettes farcies à l'orientale
55 min
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Soupe paysanne au lard
55 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 godz. 10 min
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 godz. 15 min