Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de roquette, et un peu pour la finition
- 20 g de pignons de pin, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 250 g de mozzarella de bufflonne, coupée en fines rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 983.3 kJ / 236.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 51.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 233.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30min
Feuilleté soleil tomate-olive
1h 55 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Soupe de fraise à la menthe
15 min
Tartine avocat-feta
25 min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12h 30min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min