Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmous
10 Min
Guacamole
5 Min
Houmous au citron
5 Min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 Std. 10 Min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 Min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min