![Pesto petits pois et ricotta Pesto petits pois et ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BAD8069-41AD-490D-AD88-821DFDE9BD8E/Derivates/83277E39-EC18-409C-9C5B-8FEF6EAC5576.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Gaspacho
12h
Pesto menthe, amande et chèvre
15min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Pesto au basilic
10 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto classique au basilic
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min