Compatibele versies
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10min
Risotto aux asperges et ail des ours
1h
Cassolette de légumes et œuf mollet
55min
Risotto printanier
1h
Gnocchi aux légumes et au pesto
50min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Curry vert thaï de légumes
35 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto aux asperges et au safran
35 Min