Compatibele versies
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de feuilles de menthe fraîche
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de pignons de pin
- 70 g d'huile d'olive
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz arborico
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- 400 g d'asperges, en tronçons (230 g épluchées)
- 2 c. à soupe de mascarpone
- 100 g de parmesan, en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3205 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min
Buddha bowl aux falafels
24h 35min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Gnocchi aux légumes et au pesto
50 min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto d'épeautre et poisson mariné
1 Std.
Risotto courgette et bacon
35 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Ramen au poulet, épinards et champignons
30 Min