Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'échalotes
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 800 g de noix de pétoncle, décortiquées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 765.5 kJ / 182.2 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 204.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oeufs en coupelles à la vapeur
20min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Filet de porc chimichurri et sa salade de riz tiède
13 Std. 20 Min
Croquettes de saumon
1h 45min
Poisson à la thaïlandaise cuit dans des feuilles de bananier accompagné d'une salade mixte
Geen beoordelingen
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Œufs farcis
55min
Poulet au chili et à la lime avec riz de chou-fleur
1 Std. 10 Min
Salade de bœuf et roquette
25min