Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 240 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de noix de coco en poudre
- 125 g d'huile de coco hydrogénée, à température ambiante
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- ½ botte de cerfeuil frais, coupée en tronçons
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide
- 200 g de lait
- 4 œufs
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de noisettes grillées
- 1 poignée de pousses de betterave
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2590 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Tarte au thon à la tomate
1h 30min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1sa
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1sa
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1h 10min
Quiche aux poireaux et reblochon
1sa
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Quiche jambon, courgette, menthe, ricotta
1sa 15 dk
Tarte chèvre, pomme et oignon
2sa 15 dk
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 Min