Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en dés de 2 cm
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 250 g d'asperges vertes, jeunes (1 douzaine env.)
- 75 g de lardons fumés
-
1
c. à soupe de farine de blé
of 1 c. à soupe de farine de sarrasin - du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe de chapelure
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1j 30 menit
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 Min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Tortilla aux pois gourmands
45 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1j
Artichauts à la romaine
50 menit
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 Min