Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en dés de 2 cm
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 250 g d'asperges vertes, jeunes (1 douzaine env.)
- 75 g de lardons fumés
-
1
c. à soupe de farine de blé
of 1 c. à soupe de farine de sarrasin - du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe de chapelure
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 Min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40 min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Asperges sauce romesco
45min
Légumes croquants
1 Std.
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 phút
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 Min