![Cromesquis aux asperges vertes et petits pois Cromesquis aux asperges vertes et petits pois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E64484F-E7E9-49C8-A612-904DDDDBE2F9/Derivates/091d6c9d-a7fc-4886-8240-5723cf8e1e88.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en dés de 2 cm
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 250 g d'asperges vertes, jeunes (1 douzaine env.)
- 75 g de lardons fumés
-
1
c. à soupe de farine de blé
of 1 c. à soupe de farine de sarrasin - du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe de chapelure
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1232 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Paupiette de chou farci
55 Min
Croquettes de châtaigne au lard fumé
6u. 5min
Poireaux, oignons, tomate et croûtons de polenta
30min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Asperges sauce romesco
45 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Asperges sauce à l'orange
55 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min
Epinards à la crème
25min