Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées, jus et zeste
- 2 oranges non traitées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 1 gousse d'ail
- 90 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 75 g de carotte (1), en rondelles
- 30 g de céleri branche (1), en rondelles
- 15 g de beurre
- 4 tranches de jarret de veau (800 g env.)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de courgettes (4), en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Ragoût de bœuf aux légumes-racines
2 Std. 40 Min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50min
Coquillages à la citronnelle et au chou chinois
35min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Travers de porc à la bière
1 Std. 55 Min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Tajine de lapin aux fruits secs
1h 25min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min