Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Lapin à la moutarde
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Chapon en blanquette
1h 30min
Cuisse de lapin farcie aux olives
1h 20min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Navarin d'agneau
1u. 15min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Lapin marengo
1h
Emincé de veau à la normande
35min
Veau Marengo
55min
Lapin à la provençale
1h