Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1460 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1 Std.
Epaule de veau à la normande
1 Std.
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Veau Marengo
55 min
Curry d'agneau
1 Std.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min