![Crumble de céleri-rave à l'indienne Crumble de céleri-rave à l'indienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D51A4DF0-1278-453B-A536-0B8C362A537E/Derivates/B7DDE99A-2644-4468-9843-B087C12064E1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de céleri-rave
- 80 g d'oignon rouge
- 110 g de beurre
- 110 g d'eau
- 2 c. à café rase de curry en poudre
- 2 pincées de sel
- du poivre moulu
- 70 g de noix de cajou
- 150 g de farine
- 40 g de roquefort
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2272 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Tatin aux navets
1h 10min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Colcannon irlandais
1h 10min
Fenouil à l'orientale
15min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Pesto aux fanes de carotte
10min