Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon
- 1 gousse d'ail épluchée
- 15 g de beurre
- 600 g de panais coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 2 brins de thym frais émietté
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre maison (voir "Conseil(s)")
- sel
- poivre moulu
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café d'huile neutre
- 4 tranches de lard fumé
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1375 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Soupe de panais
35min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 godz.
Crème de butternut aux châtaignes
35min