Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en dés
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 50 g de beurre
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de champignons des bois frais, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 250 g de sarrasin décortiqué
- 100 g de vin blanc sec (1 petit verre)
-
400
g de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
of 400 g de bouillon de volaille (reconstitué avec 1/2 cube de bouillon de volaille et 250 g d'eau bouillante) - du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280.9 kJ / 306.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 348 mg
Alternatieve recepten
Dhal
1 Std. 40 Min
Tomates farcies au sarrasin
1h
Dhal de lentilles corail
40 min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Crème de carottes au quinoa
1h
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55min
Gratin de chou-fleur au kasha
1 Std. 5 Min
Dhal butternut et lentilles corail
45min
Lentilles corail à la provençale
30min