Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en dés
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 50 g de beurre
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 400 g de champignons des bois frais, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 250 g de sarrasin décortiqué
- 100 g de vin blanc sec (1 petit verre)
-
400
g de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
of 400 g de bouillon de volaille (reconstitué avec 1/2 cube de bouillon de volaille et 250 g d'eau bouillante) - du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280.9 kJ / 306.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 348 mg
Alternatieve recepten
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15 min
Dhal
1h 40min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Curry de lentilles aux épinards
40min
Risotto en rouge et vert
1h 10min
Tarte fine aux asperges et à la ricotta
1h 20 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50min
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 Min
Dhal butternut et lentilles corail
45min