Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de tomme de Savoie, écroutée et coupée en morceaux
- 450 g d'eau
- 1 pincée de sel, et un peu pour la garniture, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de courge butternut, pelée, épépinée et détaillée en cubes
- beurre, pour le plat à gratin
- 250 g de feuilles de blette
- 240 g de ricotta
- 100 g de lait
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 gousses d'ail
- 6 - 8 feuilles de lasagne sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1609 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 570.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1h 10 phút
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Galettes de betterave
40min
Moussaka de lentilles
2h
Tatin aux navets
1h 10 phút