Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de tomme de Savoie, écroutée et coupée en morceaux
- 450 g d'eau
- 1 pincée de sel, et un peu pour la garniture, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de courge butternut, pelée, épépinée et détaillée en cubes
- beurre, pour le plat à gratin
- 250 g de feuilles de blette
- 240 g de ricotta
- 100 g de lait
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 gousses d'ail
- 6 - 8 feuilles de lasagne sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1609 kJ / 386.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 570.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10 min
Tajine de légumes à la courge et aux fruits secs
1h 10 min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 godz. 40 min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min