Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 600 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 1 branche de romarin frais
- 1 c. à café de sel, et un peu pour assaisonner
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de pâtes sèches, type de linguines à l'encre de seiche
- 5 branches d'aneth frais
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Risotto au calamar
1h 30min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 min
Linguine aux crevettes
50min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Risotto à l'encre de seiche
1h
Tagliolini à l'espadon
25min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Calamars vapeur à la catalane
35min