![Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34059C9A-1E88-46A4-87A0-E4FB67C3D27E/Derivates/54964F6B-D467-46C3-84CD-E2669D4514A2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 600 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 1 branche de romarin frais
- 1 c. à café de sel, et un peu pour assaisonner
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de pâtes sèches, type de linguines à l'encre de seiche
- 5 branches d'aneth frais
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1032 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Moules sauce Alfredo
45 Min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 Min
Dorade en croûte de sel
35 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Moules à la basquaise
55 Min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Linguine aux crevettes
50 min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 Min
Moules à la bretonne
55 Min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55 Min
Tagliolini à l'espadon
25 Min