Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 40 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 130 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- ½ branche de romarin frais, les feuilles seulement
- 250 g d'aubergine, coupée en dés (2 cm env.)
- 150 g de tomates olivette bien mûres, coupées en dés (2 cm env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
300
g de pâtes sèches, type farfalle
of 300 g de pâtes sèches, type macaroni - 100 g de vin blanc
- 250 g d'espadon, coupé en dés (2 cm env.)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.46 g
- Koolhydraten
- 39.56 g
- Vetten
- 9.09 g
- Vezels
- 4.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Daurade à l'ail
40 min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45 min
Compotée de tomates, poivrons et olives
35 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Plie à la tomate
30 min
Cabillaud au kombu, quinoa aux légumes et sauce citronnée
1h
Curry de légumes façon wok
1h
Thon mariné aux nouilles chinoises
1 Std. 20 Min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 min
Mijoté d'aubergine
35 min