Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, et un peu pour la finition
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 10 g de concentré de tomate
- 40 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 500 g d'haricots blancs en conserve, égouttés
- 2 branches d'origan frais, effeuillées et hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 12.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Soupe de pâtes
35min
Soupe façon couscous
40min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
La sagamité
50min
Chili sans viande
1h
Potée de haricots blancs aux poivrons
13u.
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45min