Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, et un peu pour la finition
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 10 g de concentré de tomate
- 40 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 500 g d'haricots blancs en conserve, égouttés
- 2 branches d'origan frais, effeuillées et hachées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 12.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mujaddara (Riz au lentilles)
1小时
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Blanquette de panisse
1 Std. 30 Min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Chili sans viande
1小时
Farofa
15 Min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13h
Baked beans (Haricots blancs à la tomate)
35min
Soupe danoise aux pois cassés
1小时