Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 600 g d'aubergines (2), émincées en fines tranches
La farce
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 40 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 3 - 4 brins de persil frais
- 1 branche de céleri branche, coupée en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de riz cuit
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 pincée de cannelle en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de fécule de pomme de terre
La sauce tomate
- 1 gousse d'ail
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 boîte de conserve de tomates pelées (800 g)
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (basilic, thym...), ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1002 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 godz. 20 min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Moussaka
1 Std. 40 Min
Involtini d'aubergine à la tomate
1h 10 min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min
Parmigiana d'aubergine
1h 30min