Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 100 g de tomates concassées en conserve
- 1 - 2 feuilles de basilic frais, et 3-4 feuilles pour la finition
- 2 - 3 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- farine de blé, pour fariner
- 10 tomates cerise, coupées en deux
- 45 g de roquette, lavée et séchée
- 200 g de fromage burrata, coupé en morceaux
- 45 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratiné de cannelloni au vert
1 Std. 45 Min
Salade César
30 Min
Pizzas marinara
3 Std.
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Mâche aux pommes de terre rôties, jus d'agrumes
1 Std.
Pizza capricciosa
1h 40min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3 Std. 35 Min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1 Std.
Brochette de thon mariné, vapeur de légumes d'été
1h 40min
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Croustillants aux épinards et roquefort
25min
Fish cakes
1h 5min