Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 100 g de tomates concassées en conserve
- 1 - 2 feuilles de basilic frais, et 3-4 feuilles pour la finition
- 2 - 3 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- farine de blé, pour fariner
- 10 tomates cerise, coupées en deux
- 45 g de roquette, lavée et séchée
- 200 g de fromage burrata, coupé en morceaux
- 45 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 Min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50 min
Tacos de crevettes
1 Std.
Pizza au saumon
1h 15min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40 Min
Pizza aux champignons et au jambon
2h 35min
Poulet mariné et pain pita
2h 50min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1 Std.
Fajitas de bœuf et guacamole
25 Min
Bagel saumon fumé et concombre
1h 15min
Pizza XXL
3h
Salade César
30 Min