![Tajine de keftas, carottes et pruneaux Tajine de keftas, carottes et pruneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F375A7B-4B22-46DD-AE89-62BE4194A937/Derivates/89592d1c-59cc-4697-8fbc-12e81ea451a2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g d'oignons rouges (2), coupés en quatre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 400 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 500 g de carottes (5) en tronçons de 2 cm
- 150 g de pruneaux dénoyautés (10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 809 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45min
Brochette d'espadon à la vanille
45min
Soupe harira
40 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Brochettes tandoori, raïta de concombre
40 Min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 Min
Curry de poulet aux fruits et riz
45min