Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 36.08 g
- Koolhydraten
- 8.22 g
- Vetten
- 20.46 g
- Vezels
- 2.48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet yassa
12 Std.
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Mafé de poulet
1 Std.
Poulet mesfioui
1h 20min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 Std. 15 Min
Biryani de dinde
8 Std. 50 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Poulet gingembre-citron
1 Std. 5 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min