Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 68.5 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 39 g
- Natrium
- 780.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de dorade
30 min
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Tournedos, tomate provençale, maïs et poivron
30 min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1h
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 Std. 15 Min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 Std. 50 Min
Rôti de veau et haricots verts
1h