Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brin de persil frais, lavé et séché
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 2 filets d'anchois à l'huile
- 1 petit piment rouge frais, épépiné
- 250 g de tomates cerise, coupées en morceaux
- 320 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliolini
- 250 g d'espadon, filets détaillés en cubes (1-2 cm)
- 20 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 1 c. à café de câpres en saumure, égouttées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules au citron
40 min
Soupe de poisson
20 Min
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 Min
Moules à la basquaise
55min
Penne aux moules
1 Std. 5 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min