Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de crevettes crues, non décortiquées
- 50 g d'échalotes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 50 g de blanc de poireau (1), en rondelles
- 80 g de carotte (1), en cubes
- 100 g de vin blanc
- 1 pincée de pistils de safran
- 1000 g d'eau
- 150 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
- 200 g de carottes (2), en spaghetti
- persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 min
Tartare de daurade à la thaïe
1sa 15 dk
Barbue façon meunière
50 min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Boulettes de cabillaud et butternut
1sa 15 dk
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 min
Papillotes de saumon, coriandre et citronnelle
25 Min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 min
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1h
Risotto crevette-épinard
40 min