Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 360 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café d'huile de sésame, et un peu pour huiler
- 1 c. à café d'huile neutre
La farce
- 80 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 de poivron jaune, taillé en lamelles
- 50 g de chou chinois, sans les côtes, émincé
- 5 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de champignons shiitaké déshydratés
- 1 c. à café d'huile de sésame
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 2 de c. à soupe de sauce de soja
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de viande de porc hachée
- 500 g d'eau
- 1 tige de citronnelle fraîche
Le montage et la cuisson des nikumans
- 700 g d'eau
- farine de blé, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1227.4 kJ / 293.6 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 3.9 g
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