Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de gingembre frais
- 60 g d'abricots secs dénoyautés
- 20 g de noix de coco râpée
- 20 g de poudre d'amande
- 3 clous de girofle
- 5 g de cardamome en poudre
- 5 g de curcuma en poudre
- ½ bâton de cannelle
- 15 g de graines de pavot
- 5 g de graines de cumin
- 5 g de graines de coriandre
- 5 g de piment en poudre
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux d'1 cm
- 250 g de yaourt à la grecque
- 10 g de jus de citron
- du sel
- 800 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux d'1,5 cm environ
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2827 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1 Std. 45 Min
Chicken korma
50 Min
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12h 45min
Biryani de poulet
55 Min
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35min
Bœuf teriyaki et riz
1 Std. 45 Min
Agneau confit aux pruneaux
1hod. 40min
Biryani de dinde
8 Std. 50 Min
Laap de bœuf
1 Std. 30 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min