Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte des petits pains
- 180 g d'eau
- 60 g de lait
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 20 g d'huile végétale, et un peu pour huiler
- 360 g de farine de blé
La garniture
- 2 champignons shiitaké frais
- 2 ciboules, coupées en morceaux
- 80 g de feuilles de chou blanc, coupées en morceaux
- 1 morceau de gingembre frais (2 cm), émincé finement
- 2 gousses d'ail
- 140 g de viande de porc hachée
- 40 g de sauce de soja japonaise
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 15 g de sauce d'huître
- 10 g d'huile de sésame
- 400 g d'eau
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bahn bao vapeur à la viande
2h 55 min
Nems au porc
55min
Pain indien (naan)
1h 50min
Poulet à la pékinoise
45min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min
Petits pains farcis au porc (baozi)
2 godz. 15 min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45 min
Nikumans
1h 30min
Dim sum "Shao mai"
1h 45 min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40min
Pad Thaï
50min
Salade de bœuf thaïe
30 min