Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de poivre noir en grains
- 50 g de gros sel
- 20 g de graines de coriandre
- 20 g de graines de moutarde
- 1 c. à soupe de cassonade
- 1 c. à soupe de paprika, en flocons de préférence
- 2 c. à soupe d'ail séché, en flocons de préférence
- 2 c. à soupe d'oignon séché, en flocons de préférence
- 600 g de viande de bœuf, type pièce à fondue, en 1 seul morceau
- 1000 g d'eau
- 12 tranches de pain de seigle
- 3 c. à soupe de moutarde anglaise, type Savora
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1396 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Hot dogs
3 godz. 45 min
Sauce barbecue
25 min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Salade César
30 min
Œufs Benedict light
50 Min
Bœuf teriyaki et riz
1 godz. 45 min
Nikumans
1 Std. 30 Min
Mélange d'épices gyros
5 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1 Std. 15 Min
Nachos au chili et cheddar
45 min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1 godz.