Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crêpe
- 40 g de beurre
- 250 g de lait
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 2 pincées de sel
La farce
- 1000 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, équeutés et coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- 120 g de mascarpone
- 80 g de parmesan râpé
- 2 c. à soupe de chapelure
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2032 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2h 15 min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1j
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3h 35 min
Fish cakes de sardines et pommes de terre
2j 10 menit
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1j
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2j 10 menit
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15 min
Chaussons aux épinards, dip vert
2j 10 menit
Pizza épinard-feta
1h 10 min