Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine d'épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 50 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g de carottes, coupées en morceaux
- 50 g de poireau, coupé en tronçons et un peu pour la finition
- 200 g de ricotta fraîche
- 2 œufs
- 1 blanc d'œuf
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 8 tomates cerise
- 8 billes de mozzarella
- 8 olives noires dénoyautées
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1441 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au poulet et au brocoli
1h
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Croquettes de poisson pané
30min
Chaussons aux légumes
40min
Friand aux légumes sans gluten
45min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45min
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min
Monsieur Quiche
55min
Quiche au saumon et brocoli
1h
Tarte aux légumes et gorgonzola sans gluten
1 Std. 10 Min
Quiche épinard-tomate
1h 45min
Hachis parmentier de pomme de terre, courgette, saumon et curry
50min