Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de raisins secs
- 60 g de pignons de pin
- 400 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel
- 100 g de roquefort, coupé en morceaux
-
1
paquet de pâte filo (ou phyllo)
of 1 paquet de feuilles de brick - 50 g de beurre doux, fondu
- 1 œuf, battu
-
1
c. à soupe de graines de pavot (optioneel)
of 1 c. à soupe de graines de sésame (optioneel) - 50 - 80 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaussons aux légumes
40min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10min
Calzone au jambon et à la courgette
1 godz. 45 min
Croquettes d'automne au cèpe
2hod. 45min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Bricks aux légumes et à la tome
1h