![Croustillants aux épinards et roquefort Croustillants aux épinards et roquefort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7DA4DDC-88F8-4250-8EB1-B78A4BDB52C4/Derivates/9FF02C3C-4D4C-453C-BAFB-2D8AB1E3B38A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de raisins secs
- 60 g de pignons de pin
- 400 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel
- 100 g de roquefort, coupé en morceaux
-
1
paquet de pâte filo (ou phyllo)
of 1 paquet de feuilles de brick - 50 g de beurre doux, fondu
- 1 œuf, battu
-
1
c. à soupe de graines de pavot (optioneel)
of 1 c. à soupe de graines de sésame (optioneel) - 50 - 80 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake salé au poivron
45 min
Gaufres parmesan-basilic, tomate et mozzarella
35 min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Buns au brie et à la truffe
2hod. 55min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 min
Bricks aux légumes et à la tome
1 godz.
Rekakats libanais
45 min
Croquettes d'automne au cèpe
2 Std. 45 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Bricks aux courgettes et au chèvre
55 min