Compatibele versies
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de veau (fines), coupées en deux dans la longueur (500 g)
- 15 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 2 brins de thym frais
- 400 g de courgettes bio
- 250 g de pâtes sèches, type trofie
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2577 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1j
Boulettes suédoises aux courgettes
40 min
Saltimbocca alla romana
25 min
Boulettes de veau aux herbes
30 min
Saltimboccas de veau
35 Min
Boulettes de veau aux herbes
35 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10 min
Risetti au poulet, pesto estragon
30 min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10 min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2j
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 min