Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de tomates confites
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- ½ piment rouge frais et fort
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 95 g d'huile d'olive
- 1 tomate, épépinée et détaillée en dés
- 800 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 600 g de filets de turbot
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2622 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 37.3 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Cabillaud aux petits pois
1 Std. 40 Min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 Min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Cari poisson
35 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min