Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Langouste au combava
55 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 Min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 Std. 5 Min
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min