![Salade de rouget Salade de rouget](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7682E226-5BE7-48F2-84FE-5211A5748D9F/Derivates/91C705A6-CA7C-441C-9764-2DBDDEAC62C3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Cabillaud façon aïoli
1hod.
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1hod.
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1hod.
Filets de rouget sauce safranée
45min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Tagliolini à l'espadon
25 min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45min
Encornets à la provençale
55min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min
Thon encebollado
1h 15min