Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1634 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1小时 35 分钟
Lotte à la provençale
50min
Salade de calamar au fenouil
1 Std. 30 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30min
Tartare de bar
10min
Salade de fèves, radis et asperge
1小时
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Pêche Melba
6h
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35min