Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de fèves fraîches, prêtes à cuire
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais, coupés en bâtonnets
- 60 g de carotte, coupée en brunoise
- 20 g d'échalotes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de vinaigre de framboise
of 10 g de vinaigre balsamique - 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 1 crottin de Chavignol, coupé en lamelles
- ½ tomate, coupée en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 857 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d'hiver
35min
Salade de concombre, radis et poivrons
10min
Salade de pâtes aux fonds d'artichaut
50min
Salade bretonne
2 Std. 15 Min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Salade de tomates au pesto de roquette
20min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de riz au thon et aux œufs
1h
Salade d'été
10min