Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de fèves fraîches, prêtes à cuire
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais, coupés en bâtonnets
- 60 g de carotte, coupée en brunoise
- 20 g d'échalotes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de vinaigre de framboise
of 10 g de vinaigre balsamique - 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 1 crottin de Chavignol, coupé en lamelles
- ½ tomate, coupée en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 857 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d'été
10 Min
Salade d'hiver
35min
Salade de riz aux légumes
30min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de pâtes aux fonds d'artichaut
50min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de riz au thon et aux œufs
1h
Salade russe à la betterave
1h 10min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
1h 15min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade bretonne
2 Std. 15 Min