Compatibele versies
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gambas
- 30 g de morilles déshydratées
- 30 g de pois chiches blancs secs
- 12 gambas crues
- 2 blancs d'œufs battus
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 30 g de morilles déshydratées
-
400
g de bouillon de volaille
of 400 g d'eau - 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 8 asperges vertes
- 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2216 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 phút
Tartare de bar
10 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 Std. 45 Min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 phút
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2 godz. 20 min
Crème brûlée à la Passion
3h 45 min
Tartare de thon et gaspacho
20 phút
Œufs mollets en robe de noix
30min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Choux au thé matcha, cœur fruit de la Passion
2h 55min