Compatibele versies
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gambas
- 30 g de morilles déshydratées
- 30 g de pois chiches blancs secs
- 12 gambas crues
- 2 blancs d'œufs battus
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 30 g de morilles déshydratées
-
400
g de bouillon de volaille
of 400 g d'eau - 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 8 asperges vertes
- 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2216 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Canard croustillant
12h
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1小时
Ravioles de homard sauce Newburg
1hod. 40min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1小时
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Pappardelles au lapin et au pesto
1小时
Carré d'agneau en croûte
55min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1小时
Vittello tonnato
4h 20min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Ravioles sauce au foie gras
40min