Compatibele versies
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gambas
- 30 g de morilles déshydratées
- 30 g de pois chiches blancs secs
- 12 gambas crues
- 2 blancs d'œufs battus
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
- 2 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 30 g de morilles déshydratées
-
400
g de bouillon de volaille
of 400 g d'eau - 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 8 asperges vertes
- 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2216 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Sauce rouille
10 min
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1hod.
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50 Min
Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes
5 Std. 30 Min
Salade thaïe aux crevettes
1 Std. 25 Min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Papillotes de moules gingembre et coco
40 Min
Bouillabaisse
1h 15min